Institutul Medico-Militar

Ceremonialul de deschidere a anului universitar la Institutul Medico-Militar Bucureşti

COMUNICAT NR. 007 
Data: 01.10.2019

 
          Astăzi, 1 octombrie a.c., a avut loc la sediul Institutului Medico-Militar din Bucureşti, Ceremonialul de deschidere a anului universitar 2019-2020.
         La festivitate au participat studenţii Catedrei de Pregătire şi Perfecţionare Medico-Militară Bucureşti precum şi general de brigadă dr. Dorinel Duican, Şeful Corpului de Control şi Inspecţie al Ministerului Apărării Naţionale, colonel medic conf. univ. dr. Dragoș-Marian Popescu, Şeful Direcţiei Medicale a Ministerului Apărării Naţionale şi comandantul Institutului Medico-Militar, col. med. şef de lucrări dr. Mihail-Silviu Tudosie.
         Prin alocuţiunile rostite, participanţii au accentuat faptul că meseria de medic militar nu este uşoară, necesită parcurgerea unui drum sinuos, care  nu trebuie să descurajeze, pentru că, la final, efortul va fi încununat de succes şi împlinire profesională.
            În debutul acestui an universitar, Institutul Medico-Militar are un număr de 538 studenţi (faţă de 458 anul trecut), din care 118 anul I (62 la Bucureşti şi 56 la Târgu Mureş).
            Festivitatea de deschidere a anului universitar a studenţilor de la Târgu Mureş a avut loc duminică, 22 septembrie, la Palatul Culturii din localitate, eveniment la care a participat şi comandantul Institutului Medico-Militar, col. med. şef de lucrări dr. Mihail-Silviu Tudosie.
 
Institutul Medico-Militar