Institutul Medico-Militar

Ceremonialul de acordare a primului grad de ofiţer

COMUNICAT NR. 006 
Data: 26.07.2019


Vineri, 26 iulie a.c., a avut loc la Bucureşti, la sediul Institutului Medico-Militar, Ceremonialul de acordare a primului grad de ofiţer, promoţiei de studenţi „Nicolae Bălcescu - 200”, care au finalizat anul IV de studiu, 37 studenţi de la Catedra de Pregătire Medico-Militară din Bucureşti.

La festivitate au participat distinşi oaspeţi, studenţii Catedrei de Pregărite Medico-Militară Bucureşti, cadrele militare ale unităţii, precum şi rudele proaspeţilor ofiţeri.

Au ţinut alocuţiuni general de brigadă dr. Dorin Duican, Şeful Corpului de Contral şi Inspecţie al Ministerului Apărării Naţionale şi comandantul Institutului Medico-Militar, col. med. şef de lucrări dr. Mihail-Silviu Tudosie, care au reiterat faptul că noii ofiţeri sunt în primul rând militari, să se pregătească pentru a deveni medici militari, apţi pentru nevoile Armatei României şi a partenerilor noştri din Sistemul de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională.

Concomitent s-a desfăşurat şi Ceremonialul de acordare a primului grad de ofiţer de la Catedra de Pregătire Medico-Militară din Târgu Mureş, a Institutului Medico-Militar, celor 11 studenţi din anul IV, acţiune desfăşurată într-o locaţie plină de însemnătate istorică şi anume Cetatea Medievală.

 

Institutul Medico-Militar